Borderrand recht 14 cm x 2 m set van 5 stuks
Borderrand recht 14 cm x 2 m set van 5 stuks

Borderrand recht 14 cm x 2 m set van 5 stuks


Prijs:
69,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
EAN:
7442917585585
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Borderrand recht 14 cm x 2 m set van 5 stuks

Een borderrand kent vele eigenschappen en is daarom ideaal om verschillende aspecten in de tuin op een nette manier af te werken. Zo kun je een borderrand bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van natuurlijk een border, maar ook voor het afscheiden van een gazon of stuk bestrating. Borderranden zijn verder niet alleen gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook nog eens ontzettend stevig, hierdoor kun je ze gemakkelijk gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van een vijverrand of om een moestuin af te bakenen. Een borderrand is dus voor verschillende zaken prettig voor een mooie afwerking. De flexibele borderrand van Ubbink, wordt gemaakt van gerecyclede kunststof. De borderrand is verder niet alleen duurzaam geproduceerd, hij kent namelijk ook een lange levensduur en kan jarenlang worden gebruikt!

Al erg lang maakt men gebruik van borderranden om bestrating, gazon of planten netjes af te werken. Echter waren de randen voorheen vaak hard en robuust omdat deze werden gemaakt van metaal. Dit maakte de randen erg stevig, maar was het soms lastig in gebruik. De borderFix van Ubbink maakt hier het verschil. De borderrand is namelijk ontzettend stevig, maar ook gemakkelijk in gebruik vanwege zijn flexibele werking. Zo kun je in no time een aantal meter aan border in de tuin plaatsen, het nu in ronde of rechte meters zijn het kan allemaal vrij snel en gemakkelijk!

Een borderrand zal natuurlijk ook in de tuin geplaatst moeten worden. De juiste voorwerpen hiervoor zijn piketpaaltjes. Afhankelijk van het doel van jouw border, kun je kijken welke paaltjes het meest geschikt zijn. Zo heb je piketpaaltjes met een haak, deze kun je gemakkelijk over de borderrand heen schuiven en bieden zelf een goede stevigheid. Daarnaast zijn er ook piketpaaltjes die je vastschroeft aan de borderrand. Deze zijn handig bij het aanleg van een vijver of voor een net wat stevigere border! Kies dus een paaltje dat voor jou borderrand het meest geschikt is! Een borderrand kun je verder vaak een aantal jaar gebruiken. Wil je een border dus verplaatsen, dan kun je de oude border in veel gevallen hergebruiken!

Specificaties:

  • Materiaal: gerecycled kunststof
  • Kleur: zwart
  • Dikte: 10 mm
  • Lengte: 2 m
  • Hoogte: 14 cm
  • Set van 5 planken