Buitenstopcontact

Filter op
Prijs

Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Aangezien steeds meer apparaten voor in de tuin ...
€ 99,00
1 uitvoering
StoneDecor 4-voudige buitencontactdoos
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Aangezien steeds meer apparaten voor in de tuin ...
€ 99,00
1 uitvoering
StoneDecor 4-voudige buitencontactdoos

Buitenstopcontact aanschaffen?

Het buitenstopcontact is een handig middel om eenvoudig stroom te verkrijgen in de tuin. Elektriciteit is onmisbaar in het hedendaags leven. Zo ook in de tuin hebben we steeds meer elektriciteit nodig. We maaien steeds meer elektrisch ons gazon, we knippen onze haag met een elektrische heggenschaar en we willen graag onze verlichting en geluidsinstallatie in de tuin plaatsen als er reden is voor een feestje. Ook onze vijverpompen, vijververlichting en tuinverlichting behoeven elektriciteit. Kortom: stroom in de tuin is erg belangrijk. Een buitenstopcontact zorgt ervoor dat u niet meer met verlengkabels vanuit een schuur in de weer hoeft te zijn. Met een  buitenstopcontact wordt het buitenleven een stuk comfortabeler. Buitenstopcontacten zijn in verschillende typen verkrijgbaar. We noemen een aantal bijzondere buitenstopcontacten en toebehoren:

Buitenstopcontact met dimmer

Wilt u bijvoorbeeld uw tuinverlichting aansluiten op een buitenstopcontact? Dan is een buitenstopcontact met dimmer een aanbevolen item. Ook voor toepassingen als vijververlichting of vijverpompen kunt u met een dimmer buitenstopcontact de capaciteit reduceren. Ideaal om zo wat extra sfeer in de tuin te creëren en het stroomverbruik terug te dringen.

Buitenstopcontact remote control

Het buitenstopcontact met afstandsbediening is er een die u van alle gemakken voorziet. Met een afstandsbediening zet u gemakkelijk de schakelaars van het buitenstopcontact aan en uit. Met een simpele druk op de knop vanuit huis, tovert u zo uw tuin om in een lichtparadijs of zet u de pomp van de vijver aan of uit.

Buitenstopcontacten afdekking

Buitenstopcontacten zijn over het algemeen geen oogstrelende objecten om naar te kijken. Ze dragen in ieder geval zeker niet bij aan een mooi aanzicht van uw tuin. Om deze buitenstopcontacten enigszins te verbergen kunt u gebruik maken van een buitenstopcontact afdekking. De afdekking plaatst u gemakkelijk over het buitenstopcontact heen en zal het aanzicht verfraaien. Bekijkt u hier de decoratieve zandkleurige rotsafdekking voor uw buitenstopcontact.