Algemene voorwaarden

1. Bestellingen via het internet mogen alleen gedaan worden indien je 18 jaar of ouder bent, indien dit niet het geval is moet één van je ouders of voogd bij het verwerken van een internetbestelling aanwezig zijn en goedkeuring verstrekken.

2. Verzending van bestelde goederen geschiedt zodra de betaling ontvangen is. Mits artikel ook op voorraad is.

3. Mocht om bepaalde redenen Verlichtingexpress.nl niet in staat zijn een item te leveren, zal
Verlichtingexpress.nl te allen tijde het betaalde bedrag voor het betreffende item direct terugbetalen aan de klant.

4.
Verlichtingexpress.nl verzendt alleen binnen Nederland en België, afhankelijk van de bestelling zullen verzendkosten worden berekend. Deze kosten worden inzichtelijk gemaakt tijdens het bestelproces. Bestellingen boven de 150,- euro zullen gratis worden verzonden.

5. Ruilen is mogelijk maar geschiedt alleen als de door de klant ontvangen goederen, binnen 14 dagen na factuurdatum door Verlichtingexpress.nl zijn terug ontvangen en zijn vergezeld van de originele factuur. Tevens moeten de goederen in perfecte staat en ongebruikt zijn.

6. De klant heeft gedurende de zichttermijn (14 dagen) de mogelijkheid zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren. Koper dient de artikelen gefrankeerd aan
Verlichtingexpress.nl terug te zenden. De artikelen moeten in perfecte staat en ongebruikt zijn en vergezeld van de originele factuur.

7. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant tenzij door
Verlichtingexpress.nl beschadigde of verkeerde artikelen geleverd zijn.

8. De beoordeling van het feit of de goederen ongebruikt en in perfecte staat zijn, ligt volledig bij
Verlichtingexpress.nl

9. De terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen na de ontvangst van de goederen door
Verlichtingexpress.nl

10. Goederen blijven volledige eigendom van
Verlichtingexpress.nl totdat het totale verschuldigde bedrag met betrekking tot de geleverde goederen voldaan is aan Verlichtingexpress.nl

11.
Verlichtingexpress.nl is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel of ander letsel die door geleverde goederen bij een persoon, ding of dier aangericht worden of kunnen worden.

12. Vermelde prijzen op de website zijn onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

13.
Verlichtingexpress.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van goederen bij de verwerking en levering van een bestelling of retourzending door een derde partij.


Privacyverklaring

Verlichtingexpress.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Verlichtingexpress.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


Verlichtingexpress.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  • Om het winkelen bij Verlichtingexpress.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

  • Als u bij Verlichtingexpress.nl een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


Verlichtingexpress.nl verkoopt uw gegevens niet

Verlichtingexpress.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.